Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Oversikt sektor

DHLs bearbeiding av sektorene

Enhver bransje har sine egne, spesielle særegenheter og behov mht. Forsyningskjeden, og dette er grunnen til at DHLs ledelse søker å arbeide sammen med kunder for å optimere DHls verdiløfter for bransjens spesielle behov. En nøkkel til selskapets suksess er å skape enkle og skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde og bedrift, for å gjøre det enklere for kunden å gjøre forretninger med oss. med våre innovative og bransjespesifikke state-of-the-art løsninger, skal vi sørge for at kunden har en fordel fremfor sine konkurrenter.

Våre kjernesektorer

Som en del av DHLs strategi 2015 har vi økt fokus på kundens bransje idèt vi startet med sektorene biovitenskap- og helsevesen, teknologi, energi, bilindustri og ingeniør- og fabrikkindustri.

Teknologi

Teknologi er en raskt pulserende bransje som karakteriseres av konstant innovasjon og korte produksjonssykluser. Konkurransedyktige markeder er normen, med stadig synkende priser som igjen krever effektiv kostnadsstyring.
Finn ut mer om teknologiNew Window


Biovitenskap & helsevesen

Sektoren biovitenskap og helsevesen (Life Sciences & Healthcare - LSHC) tar sikte på økt effektivitet idet den tar for seg global compliance og styrer integreringen av M&A.
Finn ut mer om LSHCNew Window


Engineering & fabrikkindustri

De større produsentenes produksjonsprosesser krever komplekse strukturer for forsyningskjeden samt avanserte løsninger og teknologi.
Finn ut mer om engineering &
produksjonsindustriBilindustri

Bilindustrien går inn i en ny tidsepoke, der folk flest ønsker mer frihet og mobilitet. Etterspørselen etter mobilitet vokser år for år i utviklingslandene.
Finn ut mer om bilindustrienNew Window