Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Nå dine mål

I DHL har du en sterk partner ved din side som tilbyr det utmerkede karrieremuligheter over hele verden, både for ledere og yrkesutøvere.

Vi støtter deg i ditt arbeid for å forbedre dine kunnskaper og til at du kan vokse som person, samtidig som vi alltid tar hensyn til at livet utenfor arbeidsplassen er like stimulerende som arbeidet er.
På et globalt nivå hjelper vi deg til å vurdere dine styrker og å utnytte ditt potensial gjennom forskjellige karrieremuligheter og programmer:
Som en del av din yrkesmessige utvikling er det vår oppgave å understøtte deg i ditt arbeid å forbedre dine kunnskaper og ferdigheter samt å utvide din sakkyndighet.

Gjennom mylearningworld.net, vår online læreportal, tilbyr vi et stort spektrum av muligheter til videreutdannelse og videreutvikling. Dette omfatter undervisning i fremmede språk, kursing i forskjellige fag og operasjonelle kunnskaps- og kompetanseområder, soft skills og styringsteknikk.
Vi har også iverksatt vårt system til resultatstyring. Dette systemet sørger for at vi erkjenner våre ansattes potensial allerede på et tidlig tidspunkt. Dette igjen setter oss i stand til å støtte opp om din fremtidige vekst.

Opplev suksess sammen med oss!

DHL tilbyr interessante og utfordrende stillinger på forskjellige funksjonsområder for ledere og yrkesaktive over hele verden.
Finn ut den passende muligheten for deg ved å utforske vår Jobs page eller ved å delta i et av våre programmer.