Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Din sjanse til å bevege noe

Er du ute etter en utfordring som er mer enn bare en jobb? Da sier vi velkommen til DHL! Vi gir deg sjansen til å bevege noe.

DHL tilbyr nyutdannede og personer som står ved begynnelsen av sin karriere forskjellige muligheter til å ta del i spennende prosjekter, til å mestre krevende utfordringer og ta på seg ansvar – den riktige måten å innlede din karriere på.

Vårt program for akademikere forbereder deg optimalt på disse utfordringene - og på din fremtidige karriere.
På et globalt nivå tilbyr DHL forskjellige programmer for nyutdannede:

Som en del av din yrkesmessige utvikling tilbyr vi deg et vidt spektrum av ytterligere kurser til videreutdannelse og programmer som hjelper deg til ferdigheter og kunnskaper, slik at du kan sikre deg suksess i dine arbeidsomgivelser.
Disse tilbudene omfatter muligheter til kursing i forskjellige faglige og driftsmessige kunnskaper og ferdigheter, softskills og lederteknikker på mylearningworld.net, vår online læreportal.
Vi har også iverksatt vårt system til resultatstyring. Dette systemet sørger for at vi erkjenner våre ansattes potensial allerede på et tidlig tidspunkt. Dette igjen setter oss i stand til å støtte opp om din vekst i fremtiden.

Voks sammen med oss!

Enten du er en nyutdannet som ønsker å starte din karriere direkte eller du er en person som allerede har noe yrkeserfaring - Finn ut den passende muligheten for deg ved å utforske vår Jobs pageNew Window eller ved å delta i et av våre programmer.