Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL tilbyr mer enn bare en jobb

Opplev begeistringen ved å arbeide hos DHL.

Voks med nye utfordringer

Som verdens ledende logistikkfirma tilbyr DHL et stort spektrum av interessante og utfordrende stillinger og muligheter i våre forskjellige avdelinger rundt om i verden.

Med ansvarsbevissthet oppmuntrer vi det til å utvide din horisont og å utnytte det potensialet du har med et bred og variert felt av muligheter til videreutdanning og utvikling

På mylearningworld.net, vår online læreportal, kan du gjøre deg nytte av et vidt spektrum av yrkesutviklingsprogrammer som dekker språkkurser, trening i softskills, styringsmetoder og andre viktige fag.

Vårt system til resultatstyring hjelper oss til å erkjenne ditt potensial, vurdere dine prestasjoner og kontinuerlig å planlegge fremdriften av din karriere i samarbeid med deg.

Enten du tar del i et av våre programmer for akademikere eller du deltar i ett av våre mange e-læringskurser, vil vi alltid sørge for at du blir i stand til å påta deg ansvar, og vi skal anspore din vekst, både personlig og yrkesmessig.

Beveg noe på global basis

DHL setter hver eneste ansatt i stand til å ta initiativet til aktivt å engasjere seg i forskjellige teams og oppnå gode resultater som virkelig gjør forskjellen.

Vårt First Choice program, som er en nøkkelkomponent for vår vekststrategi, har som målsetting å forbedre våre prestasjoner ved hvert eneste kontaktpunkt med våre kunder, gjennom individuelle bidrag og teamarbeid. Vår årlige Employee Opinion Survey (EOS) tilbyr våre ansatte muligheten til.

Fra enkeltpersoners idéer og meninger til en gjennomført måte å forbedre prosesser på. Hos DHL anerkjenner vi, respekterer og belønner ditt personlige engasjement, vi verdsetter teamarbeid og utveksling av idéer for å oppnå mer verdiskapning.

Vær stolt av våre felles bedrifter

Hos DHL er du en del av et stort team som respekterer sine ansatte, samfunnet og miljøet. Du vil ha med folk fra hele verden å gjøre og får sjansen til å oppleve DHL sin unike internasjonale ånd.

Mange av våre ansatte er personlig engasjerte i en hel del initiativer som er til nytte for mennesker i forskjellige samfunn rundt om i verden.

Vårt Disaster Response Team (DRT) griper inn for å redde liv i kjølevannet av naturkatastrofer. DHL bestreber seg også på å tjene som et forbilde i den globale kampen mot klimaforandringene. Vår tjeneste “Go Green” gjør det mulig for kunder å nøytralisere transportproduserte karbonutslipp i utvalgte prosjekter til karbonreduksjon.

Vi hos DHL understøtter og pleier allsidighet for å skape en inkluderende kultur som gjør det mulig for deg å bidra på din aller beste måte. Gjennom mange forskjellige Diversity-programmer streber vi etter å virke inn på og sammensmelte de mange talentene blant våre forskjellige ansatte til en suksessformel - ikke bare for foretaket vårt, men også for deg.

Som en DHL-ansatt kan du hver dag være stolt av hva vi oppnår sammen.