Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Bli en del av vårt fantastiske team

Hjelp oss med å optimere våre tjenester – og vi støtter opp om deg i din yrkesmessige utvikling.

DHL tilfredsstiller sine kunder ved å tilby et vidt spektrum av tjenester av høy kvalitet. Vi tilfredsstiller våre ansatte ved å tilby en hel rekke spennende karrieremuligheter.

Som en del av DHL spiller du en viktig rolle når det gjelder å levere tjenester og løsninger av høy kvalitet til våre kunder. Vi tilbyr en hel rekke utfordrende muligheter i forskjellige funksjoner og aspekter innen våre forretninger.

Du kan arbeide i forskjellige, spennende roller i vårt daglige arbeid og understøttende tjenester, enten det er i sjøhavner eller lufthavner, i lagerhus eller i servicesentre, i våre kontorer eller ute i felten.
Som en del av din yrkesmessige utvikling er det vår oppgave å understøtte deg i å utvikle dine kunnskaper og ferdigheter samt å utvide din sakkyndighet.

Gjennom forskjellige kurser på arbeidsplassen samt på mylearningworld.net, som er vår online læreportal, tilbyr vi en hel rekke muligheter for videreutdannelse, kursing og utvikling.

Det er også sørget for utdannelse på arbeidsplassen, noe som er viktig for at du skal kunne utvikle dine ferdigheter og kunnskaper og få sertifiseringer, slik at du bedre kan tilfredsstille de krav som arbeidet ditt stiller.
Noen av de forskjellige mulighetene til utdannelse og utvikling som tilbys dekker:
  • Forskjellige relevante kurser i yrkeskunnskaper og -ferdigheter
  • Kurser i helse og sikkerhet
  • Opplæring og kursing i lederskap
  • Språkkurser
  • Opplæring i softskills
  • Grunnleggende styringsteknikker

Gjør fremskritt sammen med oss!

Ønsker du å bli en del av DHL? Bli med på teamet vårt! Vi tilbyr muligheter for fagfolk innen drifts og support på mange fagområder rundt om i verden.

Finn ut den passende muligheten for deg ved å utforske vår Jobs pageNew Window eller ved å delta i et av våre programmer.