Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Advarsel mot bedrageri samt forebyggelse

Som leder i internasjonal transport er market DHL velkjent over hele verden. DHL tar oppgaven om å beskytte våre kunder og deres sensitive informasjon på alvor. Vi ber deg om å se opp for potensiell bedragersk oppførsel fra ondsinnede parter som bruker merket DHL.

Bedragersk bruk av DHL merket

Det har vært gjort forsøk på å svindle folk som handler på Internett v å bruke DHL navnet og merket uautorisert via e-post kommunikasjon og grafikk, som tilsynelatende skriver seg fra DHL.


I de fleste tilfeller gjelder disse kommunikasjonene salg av forbruksvarer over Internett, der betaling kan kreves før varene blir levert.

Vi gjør oppmerksom på at DHL ikke krever betaling på denne måten. DHL kasserer kun penger som forfaller til betaling for offisielle DHL-relaterte transportkostnader.
Denne sikkerhetsmeldingen berører ikke forpliktelsen en varemottaker har til å betale transport, toll, moms eller lignende gebyrer der disse forfaller tilbetaling ved levering.

DHL tar intet ansvar for noen kostnader, gebyrer eller betalinger som har oppstått uberettiget som resultat av bedragerske handlinger.

Vi gjør oppmerksom på at dersom du har mottatt en e-post som sier at DHL forsøker å levere en pakke eller ber om at du åpner vedlegget til e-posten for å innvirke på leveringen, så er denne e-posten bedragersk, pakken eksisterer ikke og vedlegget kan være et datavirus.

Vennligst ikke åpne vedlegget. Denne e-posten og vedlegget kommer ikke fra DHL.

Hvis du er i tvil når det gjelder integriteten til nettsted som bruker DHL-merket, så gå alltid inn på DHL sine nettsteder via vårt globale nettsted

Vennligst meld ifra dersom du mottar bedragersk eller mistenkelig e-post fra DHL til DHL kundeservice