Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Driftsmelding

 05/30/2018

Nye leveringsstandarder for forsendelser med DHL Express

Vi i DHL Express har som mål å være verdensledende på tidsdefinerte flyekspressleveringer - TDI (Time Definite International). Nå introduseres to nye leveringsstandarder for å styrke vårt globale nettverk, noe som også kommer deg som kunde tilgode: det blir både lettere og sikrere å sende internasjonalt.

Krav til emballasje
Forsendelser som ikke er tilstrekkelig pakket kan lett bli skadet, men kan også skade andre forsendelser. Derfor må alle forsendelser som skal sendes i vårt nettverk, fra 1. juni 2018, være korrekt pakket. DHL Express vil vurdere emballasje og kun transportere forsendelser som er tilstrekkelig emballert. Vennligst les vår "Packing Guide" for mer informasjon. Den finner du her.

Maks vekt og størrelse
For å sikre rask og effektiv frakt over hele verden blir det fra 1.september 2018 innført maksimumsgrense på vekt og størrelse. Fra og med 1.september 2018 godtar vi kun:

* kolli på opptil 300 kilo virkelig vekt

* kolli hvor den lengste siden er maksimum 300 centimeter

Den totale maksimale vekten for en flerkolliforsendelse forblir uendret på 1000 kilo. Våre shipping/booking system vil også bli oppdatert fra samme dato slik at det ikke vil være mulig å booke flyekspressforsendelser som overskrider ovennevnte maksimumsmål. Forsendelser som overskrider maksimumsmål vil ikke bli tatt med av sjåfør. Overskrider de maksimumsmål ved kontrollveiing på våre terminaler vil de bli returnert til avsender.

Denne endringen vil kun påvirke deg hvis du har forsendelser med kolli over 300 kilo virkelig vekt og/eller 300 centimeter i lengde. Hvis mulig, kan du dele forsendelsen din i flere mindre kolli. Vi kan også hjelpe deg å finne en løsning for større type forsendelser sammen med vårt søsterselskap DHL Global Forwarding Freight.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om mulighetene for større forsendelser, vennligst kontakt din salgsrepresentant som gjerne informerer om de forskjellige alternativene som er tilgjengelig.