Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vilkår: Sende med DHL Express

Våre standardvilkår for frakt av expressforsendelser.

DHL EXPRESS FRAKTVILKÅR (“Fraktvilkår”)

VIKTIG MERKNAD

Når du bestiller tjenester fra DHL, samtykker du som “Avsender” på vegne av deg selv og på vegne av mottakeren av denne forsendelsen (“Mottaker”), samt enhver annen med en interesse i denne forsendelsen, i at disse fraktvilkårene skal gjelde.
“Forsendelse” betyr her alle dokumenter eller pakker som er ført opp på et fraktbrev, og som kan transporteres på den måte DHL velger etter eget skjønn, inkludert luft- eller veitransport eller på annet vis. Et “fraktbrev” skal inneholde all form for identifisering eller dokumentasjon av Forsendelsen som lages av automatiske systemer hos DHL eller Avsenderen, f.eks. etikett, strekkode, fraktbrev eller fraktseddel, samt enhver elektronisk versjon av dette. Hver forsendelse transporteres med begrenset ansvar, slik det fremgår her. Dersom Avsenderen ønsker ekstra beskyttelse, kan forsikring ordnes mot ekstra kostnad. (Se nedenfor for ytterligere informasjon). “DHL” betyr ethvert medlem av DHL Express nettverket.

Mars 6, 2020

Vilkår og betingelser for pengene tilbake-garanti

VIKTIG MELDING

DHL vil, på kundens forespørsel og i henhold til de begrensningene angitt nedenfor, tilby en kredittnota eller tilbakebetaling av tillegget som er betalt av kunden for en DHL Express forsendelse, som leveres senere enn sitert i DHLs leveringsbetingelser.

Gyldig fra 01.januar 2015

For mer informasjon vennligst ta kontakt med DHL Express kundeserviceDHL Express kundeservice.