Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Bransjeløsninger som forenkler forsyningskjeder

DHL Express tilbyr en rekke ulike bransjeløsninger som utnytter mulighetene og støtter kunder som krever innovative og konkurransedyktige forsyningskjeder.

DHL EXPRESS BREAKBULK

DHL Article

Hva er DHL EXPRESS BREAKBULK?

DHL EXPRESS BREAKBULK er dør-til-dør levering av sendinger som er konsolidert på opprinnelsesstedet, sendt fra en tollsone til en annen, så dekonsolidert av DHL på destinasjonsstedet før levering til ulike adresser i samme land eller tollsone. Den konsoliderte sendingen er tollklarert som en enkelsending ved ankomst til destinasjonsstedet.

DHL MEDICAL EXPRESS

DHL Article

Hva er DHL Medical Express?

DHL MEDICAL EXPRESS er en løsning som passer for transport av tids- og temperatursensitive sendinger for Life Science industrien. Løsningen omfatter den utgående frakten av for eksempel legemidler og klinisk utstyr til klinikker og sykehus, samt retur av for eksempel pasientprøver til laboratorier og forskningsorganisasjoner.

DHL COLLECT & RETURN

Hva er DHL COLLECT & RETURN?

DHL COLLECT & RETURN gir deg en integrert løsning for håndtering av forover og reverse strømmer som er felles for ettersalgs- programmer i den høyteknologiske bransjen. DHL henter varer med høy verdi som krever reparasjon, leverer disse til en utnevnt reparasjonsleverandør og når varen er klar, henter DHL varene og leverer til sluttbruker.